Admin Admin
Mesaj Sayısı : 226 Yaş : 56 Nerden : ALMANYA Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: TAYFUN KARDESIMIN YAZDIGI SIIRLER Çarş. Mayıs 07, 2008 11:01 am | |
| GÖNÜL GÖZÜM
Artik kalem ve kagirtla konusuyoz bunadik iste,duvarlara resim ciziyoz günden güne solan fidanimin Tomurcukken boy verdi günesini görünce Yalvarmalar bosa günesi kaybedince Günden güne eridi fidanim Coraklasti gönül sayfam Geceler matemin oldu dört duvar arasindayim artik nefes alamiyorum onsuz Hayalibeni hayata bagliyordu mutludur temenisiyle döndüm memlekete kokun vardir diye ama ne senden ses nede seda hicbirsey eskisi gibi degildiki dolandim durdum ortalikta gezdigimiz sokak bile boyun bükmüstü gülüsün olmadan kaldirimlar bile küsmüs bana sensiz oralarda dolasiyorum diye Evinizin penceresine baktim ortalikta ölüm sesizligi Olurda cikarsin da sesziligi bozarsin diye ama nafile nerde gidisin dönüsü vardir derlerya ölüm yoksa arada ortada ölüm sesziligi vardir ben döndügümde acidan baska ne verdinki aci degilmidir benisana bu kadar baglayan bitmek tükenmek bilmez sevdani yücelten aglayan gözler benim mi bakinca bi an taniyamadim sensizdi gönül gözüm........ UNUTAMADIM
Gecmise yelken actim ortalarda ne tanidik bi sima nede yanlizligimdan bir eser var cünkü hayalinle yasiyorum acida olsa seni sensiz yasamak alistim artik sonkez görebilseydim seni uzaktan gectigin yerlerde kokunu alabilseydim acida olsa ayak basabilseydim gectigin yerlerden ama yapamadim bir türlü gelip seni göremedim cesaret edemedim....... ama seni unuttugumuda söyleyemem yapmadimmi saniyorsun seni unutmaya calisirken misralarimda yer alacagini nerden bilecektim ki sensiz artik kendi mitaniyamiyorum beni birak beni taniyanlar bile ne yaptiklarima bi anlam verebiliyo nede seni tanidilar tafunu cözmek analizi cözmek diyolar.. espiri konusu olduk artik.. seni tanimis olsalar yada yüregimin derinliklerine inebilseler bana acimak yerine ne cektigimi anlarlardi seni baska simalarda aradim olurda unuturum diye ama herzamnki gibi yanildim sevmeye calistim senin gibi ama nerde aranizda daglar oldugunu ispatlarcasina davrandilar yapamadim unutmayi
| |
|